Items
    
CreateYourHealthyLifeStyle
Veganistische Rabarbertaart
Deze rabarbertaart is
100% plantaardig
.
Ingrediënten taartbodem
Ingrediënten vulling
250 gram bloem
250 gram zelfrijzend bakmeel
150 gram plantaardige boter (op kamertemperatuur)
1 zakje bakpoeder
100 gram agavesiroop
1,50 dl water (lauw / warm)
700 gram rabarber
300 gram aardbeien
2 el agavesiroop
1 citroen
1 el maïzena
1 el vanille extract
Bereiding taart
Meng de bloem, zelfrijzend bakmeel, en bakpoeder. Roer het een beetje door elkaar. Voeg daarna de boter toe en kneed dit fijn. Voeg de agavesiroop en water (beetje bij beetje) toe tot je een vaste bol hebt.
Vet de taartvorm in (ik gebruik vaak zonnebloemolie, maar je kunt natuurlijk ook boter gebruiken). Verdeel 2 / 3 van het deeg over de bodem en langs de randen.
Verwarm de oven voor op ca. 200 graden.
Was en snijd de rabarber en de aardbeien (halveer de grote aardbeien). Meng vervolgens de agavesiroop, maïzena en vanille extract er doorheen. Knijp de citroen er bij uit.
Giet het rabarbermengsel over de bodem uit.
Versier de top met deeg (ik die het op de appeltaart-manier).
Zet de taart in de oven en laat het ca. 45 min in de oven staan.
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
E-mailadres:
Daghoroscoop
Elke dag een nieuwe
voorspelling op
dagelijksehoroscoop.eu
© 2024 CreateYourHealthyLifeStyle