login
Items

Barbecueen op de vegamanier


Lekker barbecueën als vegetariër, natuurlijk wel!

Hier een paar lekkere recepten.









  • Portobella’s vullen met een heel fijn gesnipperd uitje, peper zout en kruidenkaas vullen en dan grillen.

  • Tomaat vullen met een mengsel van ui, kruidenkaas , komkommer

  • Plakken courgette kruiden met Mexicaanse of Griekse of Italiaanse kruiden en dan op de grill.

  • Champignons met gesmolten kaas:  haal het steeltje eruit, leg ze op de kop op de barbecue met wat kaas (maakt niet uit wat) erin. Even de kaas laten smelten.

  • Vleestomaat met kruiden; doe een aluminiumfolie op de barbecue en leg daarop dik gesneden plakken vleestomaat met daarop olijfolie, basilicum en verse tijm.

  • Courgette met kerriepoeder; plakken courgette op de barbecue met kerriepoeder erop.

  • Champignons (en andere paddestoelen) marineren in ketjap of sojasaus marineren aan spiesen rijgen en barbecuen.

  • Tofu marineren in een lekkere marinade aan spiesen rijgen met paprika, kerstomaatjes, rode of gewone ui.

  • Neem een tomaat, hol deze uit. Snij verse knoflook en verse franse kaas en paprika in kleine stukjes en hussel ze door elkaar, vul daarmee de tomaat.

  • Kleine smalle paprika´s halveren en die vullen met feta, daaroverheen kruiden strooien en in aluminiumfolie. Dit op de barbeque leggen en wachten totdat de feta gesmolten is. Lekker met stokbrood


  • Nieuwsbrief

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief




    E-mailadres:



     © 2024 CreateYourHealthyLifeStyle