|
|
Speltkoekjes
|
Ingrediënten(ca 20 koekjes) - 150 gram volkoren speltmeel
- 50 gram havermout
- 125 gram rozijnen
- 75 gram abrikozen in stukjes gesneden
- 15 gram sesamzaad
- 15 gram zonnebloempitten
- 50 gram gehakte noten (bv hazelnoten en amandelen)
- 50 gram geraspte kokos
- 1 eetlepel gesmolten kokosolie
- 2 theelepels honing
- 175 gram verse appelsap
- snufje kaneel
Bereiden - Verwarm de oven voor op 160 graden
- Roer alle ingrediënten in een ruime kom goed door elkaar en kneed er een bal van.
- Leg de bal op een bakplaat en rol met een deegroller het geheel uit tot een vierkant, tot dat het geheel ongeveer 1 cm dik is.
- Bak de koek in ongeveer 40 minuten gaar en goud bruin.
- Snij de koek direct uit de oven in reepjes.
|
|
| |
|
|